By Cher

Mesotherapie voor de haren

Meso therapie is een behandeling die wordt ingezet tegen haarverlies, dunner wordend haar, dof haar, en vermoeide haargroei.

Meso therapie zorgt ervoor dat de haarzakjes geactiveerd worden om weer mooi sterk haar te produceren waardoor het volume van uw haar toeneemt en verbeterd.

Wat is mesotherapie?

Meso therapie is een behandeling die wordt ingezet tegen haarverlies, dunner wordend haar, dof haar, en vermoeide haargroei.

Meso therapie zorgt ervoor dat de haarzakjes geactiveerd worden om weer mooi sterk haar te produceren waardoor het volume van uw haar toeneemt en verbeterd. Mesotherapie stimuleert de doorbloeding in de hoofdhuid, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen wordt gestimuleerd.

Het serum wordt door middel van micronaaldjes geïnjecteerd in de tweede huidlaag. Door het serum gelijk te injecteren in de hoofdhuid wordt het direct opgenomen. Na een behandeling kan je al verschil merken met bijvoorbeeld haaruitval wat al minder wordt. Na twee a drie behandelingen kan je al nieuwe haartjes zien opkomen.

Hoe gaan wij te werk?

Eerst beginnen wij met een intakegesprek. Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Mocht je na het intakegesprek enthousiast zijn geworden is het mogelijk om gelijk een behandeling te starten.

Met het intakegesprek nemen we een aantal stappen door of meso therapie geschikt is voor jou. Met een haar micro meter wordt er 50 tot 200 keer ingezoomd op de hoofdhuid om de conditie van het haar en hoofdhuid te bekijken.

Vanuit hier wordt er bepaald hoeveel behandelingen er nodig zijn. De behandelingen verschillen per persoon.
Daarom stellen wij een behandelplan samen die afgestemd is op jou situatie.

De behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd en leggen wij stap voor stap uit.

Veelgestelde vragen

We have divided the FAQs into different sections to make it easier for you to find the information you need. If you don't find the answer to your question here, please feel free to contact us for further assistance.

Mesotherapie zorgt ervoor dat de follikels weer geactiveerd worden om te groeien, sterker te worden, haaruitval stopt en de groei van nieuwe haarzakjes stimuleert.
© 2023 Hair and Skin Mesotherapie. Alle rechten voorbehouden.

Website door Oventa Webdesign