By Cher

Dermaplaning

Heb jij last van een doffe of vale huid? Ben jij helemaal klaar met de overbeharing in je gezicht? Wij hebben voor jou dé oplossing. Misschien heb je er al eens van gehoord: dermaplaning. Een behandeling die steeds populairder wordt. Sommigen denken dat het een scheerbehandeling is voor vrouwen. Een enge behandeling met een mesje… maar wat is het nou eigenlijk echt en wat moet je erover weten?

Dermaplaning voor een gladde en stralende huid

Je huid vernieuwt zich continu. Jonge mensen hebben ongeveer iedere 26 dagen een compleet vernieuwde huid, maar dit gaat langzamer naarmate je ouder wordt. Van alle dode huidcellen verlies je er een heleboel, maar er blijven er ook veel achter. Hierdoor verdikt je hoornlaag zich en ziet je huid er al snel dof, grauw en schilferig uit. Hoe fijn is het dan dat een dermaplaning behandeling weer kan zorgen voor een mooie, gladde en glanzende huid? Ook wanneer je last hebt van overbeharing op je gezicht is dermaplaning een prachtige behandeling met direct resultaat. Het is ook nog eens geschikt voor bijna iedere huid en huidtype! Dat wil jij toch ook?

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen, donshaartjes en het vuil van de huid wordt verwijderd door gebruik van een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien eng, maar dat is het helemaal niet. Het mesje wordt namelijk niet gebruikt om mee te snijden, maar om over je huid te schrapen. Hierdoor zal de huid een mooie glow krijgen en zult u een gezonde en frisse uitstraling ervaren. Je huid voelt na de behandeling superzacht aan. Ook je make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat je huid mooi egaal is. Tenslotte zorgt deze behandeling ook nog eens voor een betere opname van actieve werkstoffen in je huid, waardoor het effect van aanvullende behandeling en het gebruik van thuisproducten nog mooier is. Het is een absoluut veilige en betrouwbare behandeling. De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de huid. Haartjes zullen na de behandeling niet anders of sneller terug groeien.

Voordelen van de dermaplaning behandeling:

• Verwijdert donshaartjes en dode huidcellen.
• Exfolieert de huid.
• Geeft de huid een natuurlijke glow en een frisse / gezonde uitstraling.
• Verheldert de huid.
• Werkstoffen worden na de behandeling makkelijker opgenomen en dringen dieper door in de huid.
• Onzuiverheden kunnen makkelijker worden verwijderd.
• Geeft de huid een mooie glow.
• Maakt je huid toegankelijker voor het verwijderen van onzuiverheden.
• Verfijnt optisch fijne lijntjes.
• Actieve werkzame ingrediënten worden tot 60% beter in je huid opgenomen.
• Make-up blijft mooier zitten en ziet er egaler uit.
• Geschikt voor bijna iedere huid en huidtype.

Veelgestelde vragen

We have divided the FAQs into different sections to make it easier for you to find the information you need. If you don't find the answer to your question here, please feel free to contact us for further assistance.

Mesotherapie zorgt ervoor dat de follikels weer geactiveerd worden om te groeien, sterker te worden, haaruitval stopt en de groei van nieuwe haarzakjes stimuleert.
© 2023 Hair and Skin Mesotherapie. Alle rechten voorbehouden.

Website door Oventa Webdesign